Branndalsvatnet i storm

Søndagens tur gikk til Branndalsvatnet ved Mong i Eigersund. Her var det flere geocacher og er flott turområde. En vanvittig vind gjorde at turen ble mye kortere enn planlagt. Hanne Tove og Håvard er godt kledd og klar for tur.
Jeg hadde planlagt å ta noen cacher i dette området, men har spart de. Nå leste jeg om stedet på ut.no og det var bedre enn forventet. Store deler av turen går på grusvei, noe som passer godt for barn og vogn. Vi bega oss innover fjellene i vinden. 
Etter et kvarters gange trengte vi en pause, og ville bygge en varde på en topp. Det var småtopper overalt, men den vi fant hadde en skummel bratt vegg, og var farlig pga vinden. Vi blåste nesten vekk da vi stod på toppen. Håvard storkoste seg med å stå framoverbøyd. Martin gjemte seg. 
mens de store stod i blåsten, samlet kvinner seg og barn i livda. 
Martin måtte holde på hatten. 
rett nedenfor toppen var det nesten vindstilt, og vi samlet oss for en pause. Her stilte alle opp for fotografen. Jeg ba de si "bæsj", så var det topp stemning. Desemberlyngen er forøvrig topp sitteunderlag. 
Håvard ville klatre litt mer før vi vendte nasen hjemover. 
Martin & Mor koste seg i lyngen. 
Blåbær? Tvilsomt i julemånedens første dag. 
Ei nydelig dame. 
Det ble ikke en langtur, men vi kom oss på tur, tross mye vind. her springer Martin fra fotografen for å slutte seg til brødrene sine, og mor si. 
Svåvatnet, hvor hytta ligger, oppe i midten, og sjøen ved Stapnes nede til venstre. 
Kommentarer