Topptur til Rossåsen

Årets siste tur, nr 120, gikk til Figgen og Rossåsen. Her får en nådd en topp, gått i skog - og ikke minst brukt de mange flotte lekeplassene. Vi parkerte oppe ved vanntanken, så det var ikke så langt til topps. 


Det er ingen svimlende høyde, men en god topp for barn. Bratt, men ikke så bratt at en kan skade seg om en detter. I tillegg god utsikt retning Jæderen, byene i nord og ikke minst innover egen kommune. Med Tjessei i bakgrunnen signerer Hane Tove loggboka. Underdog med Åslandsnuden i bakgrunnen.Martin har ikke vært i toppform i desember. På toppen satt han mest i ro, men han var aktiv på resten av turen. Fem aktive, og en grubler. Og en hund. Kanskje ikke det beste bildet, men vi er glade hver gang onkel og Jonah er med på tur. Blir de med på flere turer skal vi love bedre bilder. Nedstigningen fra Rossåsen retning skogen var bratt og sorpete, de andre gikk litt tilbake og en lettere vei ned. Det ville ikke far, og da heller ikke Martin. Det er en flott fåreskog å gå gjennom. Her er det godt for ungene å leke, og å bygge lekehytter. 
Lekeplassene i dette området er meget bra. mange ulike aktiviteter, og med ulike nivå av utfordringer. Her er Martin på vei i en taubane. Fullt hus på karusellen. Frekk grein. Så gikk vi heim. Ingen flere turer i år. Nok er nok. 

Kommentarer