Viglesdalen - Nes

Dagen etter var det retur. Været var fint om morgenen, men etterhvert kom det en sur vind og det ble overskyet. Likevel gikk nedturen greit, en fikk ofte le for vinden. 

De første timene gikk med til å leke rundt den lille bekken som snor seg utenfor hytta. Glade gutter. Sola sniker seg nedover. Men så forsvant den plutselig kjapt. Henriette tok seg av ungene. Fra do.Torger finner en geocache. Avreise. Skyene kommer inn fra aust. Flott natur lar seg ikke fange med kamera. Veiskilt i naturen. Imponerende at noen har laget en vei her.Mange gode steder å gjemme seg for unger. Små folk - store fjell. Torger drikker jevnlig. Tøff kar i fjellet. Pauseplassen. Da passer det  krype oppå en stein. Aurora sover stående. Pernille fant si egen hytte. Alltid blid. Sendingsfossen. Småstein under vann. Trolig samlet opp i løpet av tusenvis av år.Vi drikker. Flott dal. Mor med siste innspurt. Med så dyrebar last på ryggen er det bra at hun går så godt i fjellet. Martin med en figur.Og med et siste sprang var vi nede. Det var også sauene de mange heiagjeterne hentet ned. 


Returen gikk vi Tau-ferja, oppturen via Lauvvik. Det var forsåvidt mer behagelig med Tau, et tips til neste gang. For ehr bør en komme igjen. 


Kommentarer