Hålandskogen - uoppdaget perle

Rett ut av vinduet, omlag en km rett fram, ser vi rett på Hålandskogen. Vi har vært her, men ikke ofte. Skogen virker mer og mer spennende for hver gang, det er fjell, mange typer tre, myr, stier på kryss og tvers. Rett og slett et sted vi bør besøke enda mer. I dag bestemmer Martin hva som skal stå i bloggen, ført i pennen av far.


Martin og mor og Torger går på tur, og mor sier: Martin, ikke ha den pinnen, for du slår nesten oss andre. 



Fra naturfagsliv. I gamle tre ser vi etter hakkespetter, vi liker å være ute på tur og se på gamle tre rundt omkring. 



Vi har gått langt opp på et fjell, nå er vi framme og ser på huset vårt på tur, og det er et herlig liv. Naturfagsliv. 



Når vi har gått ei stund blir Torger ofte trøtt, men i fint vær som vi er ute er det flott og far tok tilfeldigvis et veldig flott bilde av skogen vi har vært i. 



Jeg ser snø på fjelltoppene og det er fint, men det er finere å være ute enn å se ut vinduet, for ute ser en mange pinner vi ikke har sett før. 



Og mens Underdog snuser rundt, så står vi og kikker på alle dalene, men underdog fortsetter å snuse, og Martin og Torger går til mor og sier vet du om ei hylle ned?



Mens Torger og Mor er langt vekke og Torger er trøtt i beina er Martin og far i skogen på vei mot veien ned, og vi går ned mot Mor og Torger, så er vi med de og har det kjempegøy og da vil vi si tusen takk for denne bloggen. Torger, Martin, mor og far. 

Kommentarer